Kaksi ulkomaalaista miestä pidätettiin taiwanilaisen miehen epäillyn kuoleman yhteydessä Bangkokissa

Bangkok -

Kamerunilainen ja myanmarilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun heidän epäillään olleen osallisena taiwanilaisen miehen murhassa hotellissa Bangkokissa.. Molemmat epäillyt ovat kuulemma myöntäneet sitoneensa taiwanilaisen miehen yrittääkseen kiristää häneltä rahaa, mutta kiistävät murhansa.

Edellinen tarinamme:

Taiwanilainen turisti löydettiin eilen kuolleena epäilyttävissä olosuhteissa majoituksestaan ​​Bangkokissa. Hän oli saapunut Thaimaahan vain kaksi päivää aiemmin Thaimaan kuninkaallisen poliisin mukaan.

Nyt päivitykseen:

Metropolitan Police kertoi TPN-medialle, että viime viikonloppuna he pidättivät 21-vuotiaan myanmarilaisen miehen ja 40-vuotiaan kamerunilaisen miehen tiellä Nong Bonissa, Bang Nassa. Thaimaan poliisi salasi heidän molempien nimensä lisätutkimuksen ajaksi. Kahta epäiltyä syytetään Phra Khanongin rikostuomioistuimen antamien pidätysmääräysten perusteella tahalliseen murhaan osallistumisesta.

Myanmarilainen mies on kiistänyt syytteen ja kertonut Thaimaan poliisille, että hän oli hakenut nettityötä ja tuntematon thaimaalainen nainen pyysi häntä vain seuraamaan jotakuta ja että hänelle maksettaisiin siitä ja tietojen antamisesta. Kamerunlainen on myös kiistänyt syytteen ja kertonut poliisille, että hän on kieltenopettaja, mutta oli myös hyväksynyt samanlaisen työtarjouksen.

Thaimaalainen nainen pyysi heitä tapaamaan kahvilassa toisen tuntemattoman ulkomaalaisen. Thaimaalainen nainen kertoi heille, että hän tarvitsi rahaa taiwanilaiselta uhrilta, koska hänellä oli paljon varallisuutta.

Kaikki kolme miestä menivät taiwanilaisen miehen huoneeseen ja sidoivat hänet ennen kuin etsivät rahaa huoneesta. He löysivät kuitenkin vain kannettavan tietokoneen ja matkapuhelimen ennen kiipeämistä. Kaksi epäiltyä sanoi, että taiwanilainen mies oli vielä elossa, kun he lähtivät.

Kolmas epäilty on nyt tunnistettu vain vanuatulaiseksi mieheksi, joka on edelleen paennut, Thaimaan poliisi lisäsi. Kolme ulkomaalaista miestä väitetysti palkkanneen thaimaalaisen naisen henkilöllisyys on edelleen tuntematon, ja hän on lehdistön ajan vapaana.

Kaksi vangittua epäiltyä ovat edelleen pidätettyinä Thaimaan poliisin jatkaessa monimutkaisen tapauksen tutkintaa. TPN-media jatkaa tämän tarinan päivittämistä, kun lisätietoja julkaistaan.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/