Thaimaan poliisi torjui laittomasti muunnettuja moottoripyörien osia 11 maakunnassa

Kansallinen-

16. marraskuuta 2023 Pol. Kenraaliluutnantti Witthaya Sriprasertphap, kuluttajansuojapoliisiosaston (CPPD) komissaari ja CPPD:n virkailijat aloittivat etsintäoperaation 11 maakunnassa eri puolilla Thaimaata laittomasti muunnettujen moottoripyörien pakoputkista.

CPPD:n virkailijoiden raportin mukaan yli 954 muunneltua moottoripyörän pakoputkea ja muita modifiointiosia takavarikoitiin 40 paikassa 11 maakunnasta.

Pol. Kenraaliluutnantti Witthaya ilmoitti julkisesti, että etsintäoperaatio oli Thaimaan kuninkaallisen poliisin määräyksen mukainen. Monet tuhansittain nuoret kerääntyvät moottoripyöräretkille talvikaudella valtatieteille, mikä ärsyttää paikallisia ja kuljettajia laittomasti muunnettujen moottoripyörien pakoputkien kovista äänistä.


Siksi Pol. Kenraaliluutnantti Witthaya määräsi asiaankuuluvat poliisit suorittamaan paikallisia tarkastuksia valmistustehtaissa, varastoissa ja korjaamoissa ja vangitsemaan lakia rikkoneet.

Etsinnän aikana Thaimaan teollisuusstandardien instituutti (TISI) ei hyväksynyt yli 954 yksikköä muunnettuja moottoripyörän osia, joiden arvo oli yli 2 miljoonaa bahtia. Suurin osa kaupoista on myynyt modifioituja osia online-alustoilla yksityisten ryhmien sisällä pidättämisen välttämiseksi.

Joillakin valmistajilla oli TISI-luvat moottoripyörien osiin, mutta ne muuttivat niitä Thaimaan vaatimuksista huolimatta lain mukaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.