Thaimaan laivasto pidätti väitettyjä vietnamilaisia ​​kalastajia laittomasta kalastuksesta Thaimaanlahdella

Kansallinen-

16. marraskuuta 2023 amiraali Adung Phan-iam, Thaimaan kuninkaallisen laivaston komentaja, paljasti Thaimaan kansallisille tiedotusvälineille saatuaan raportin thaimaalaisilta kalastajilta, että vietnamilainen vene on tunkeutunut laittomasti Thaimaanlahden alaosaan.

Thaimaan laivaston aluksia lähetettiin partioimaan raportoidulle alueelle, ja ne vangitsivat viisi väitettyä vietnamilaista kalastajaa ennen kuin saattoivat heidät Songkhlan laivastotukikohtaan Mueangissa Songkhlassa.

Admiral Adung kertoi thaimaalaisille toimittajille, että Thaimaan laivaston aluksille annettiin käsky partioida alueella säännöllisesti estääkseen laittomat vietnamilaiset kalastusalukset Thaimaanlahdella.

Aiemmin Thaimaan hallitus pyysi Vietnamin viranomaisia ​​ilmoittamaan kalastusaluksille, etteivät ne kalastaisi Thaimaan vesillä. Tästä eteenpäin Thaimaan laivasto ryhtyy ennakoiviin toimiin suojellakseen thaimaalaisten kansallisia merietuja, sanoi amiraali Adung.


Thaimaan kuninkaallisen laivaston raportin mukaan viisi väitettyä vietnamilaista kalastajaa saatettiin Songkhlan poliisiasemalle kalastusveneensä kanssa jatkokäsittelyä varten.

Kahden viime vuoden aikana yli 2 kalastusvenettä takavarikoitiin ja 26 väitettyä vietnamilaista kalastajaa pidätettiin Thaimaassa. Oikeusprosessia valvotaan kuitenkin Thaimaan ja Vietnamin suhteiden ylläpitämiseksi ilman väkivaltaa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.