Pattayan jalankulkijat itkevät rikkinäisesti jalkakäytävällä pysäköivien autojen takia

Pattaya -

Pattayan jalankulkijat pyytävät apua kaupungin viranomaisilta ja lainvalvontaviranomaisilta jalkakäytäville röyhkeästi pysäköivien autojen ongelman ratkaisemiseksi.

Jomtien Second Roadin asukkaat ilmaisivat Pattaya Newsille ahdinkonsa mielivaltaisesta pysäköinnistä jalankulkuteillä. Kantelijat paljastivat, että asia aiheutti heille suurta haittaa ja mahdollisesti vahingoitti jalkakäytäviä.

Valitusten mukaan useat kuljettajat päättivät säännöllisesti pysäköidä ajoneuvonsa, sekä autonsa että moottoripyöränsä, suoraan jalkakäytäville. Tämä käytäntö on erityisen yleistä käynnissä olevan Thepprasit 9 salaojitusprojektin rakennustyömaan läheisyydessä, joka yhdistää Wat Boonkanjanaramiin. On syytä huomata, että meneillään oleva rakentaminen on heikentänyt normaalin pysäköinnin saatavuutta näillä alueilla.

Käynnissä oleva rakentaminen on johtanut naapurustossa olevan pysäköintitilan niukkuuteen, koska liikennekaistat ovat vähentyneet länteen suuntautuvalla Pattayan keskustaa kohti. Tämä niukkuus on pakottanut kuljettajat turvautumaan pysäköimään jalkakäytävälle, mikä lisää näkyvyyttä ja pääsyä alueen eri ravintoloihin ja juomakauppoihin.

Pol. Pattayan liikennepoliisin päällikkö everstiluutnantti Arus Saphanon varoitti, että kuljettajat rikkovat puhtaus- ja liikennelakia. Hän sanoi, että he saavat ensimmäisen kerran varoituksen kiinni jäädessään tai sen jälkeen sakon.

Poliisi kehotti myös yleisöä välttämään pysäköimistä kävelyteille, erityisesti pienillä alueilla, joilla jalankulkijat tarvitsevat turvallisen kulkua. Lisäksi yrittäjien tulee järjestää asiakkailleen riittävästi pysäköintipaikkoja ja selkeää viestintää varmistaakseen, etteivät asiakkaat turvaudu pysäköimään jalkakäytävälle.

Aluksi ihmiset voivat ilmoittaa rikkomuksista Pattayan kaupungin vihjelinjan kautta numeroon 1337. Pattayan poliisi jatkaa asian tutkimista ja parempia tapoja ratkaista meneillään oleva ongelma.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.