Central Marina -ostoskeskus isännöi Marinaa Countdown to Welcome 2024

Pattaya -

Central Marina Shopping Mall järjestää vuoden 2024 tervetulleeksi rennon ruoka- ja juomafestivaalin nimellä "Marina Countdown 2024" alkaen. 23 - 2023.

Tapahtumassa esitellään erilaisia ​​artisteja, kuten Klear, No One Else, Buil Patumraj ja Lomosonic, ja joka päivä esiintyy erilaisia ​​esiintyjiä. Festivaalin kohokohta on 31. joulukuuta, uudenvuodenaattona, jolloin energinen thaimaalainen rockbändi Lomosonic viihdyttää yleisöä ja laskee yhdessä uuteen vuoteen.

Lisäksi vierailijat voivat nauttia kansainvälisestä ruoka- ja juomavyöhykkeestä rennossa ilmapiirissä. Tapahtumassa on myös elävää musiikkia, DJ-settejä ja monia muita aktiviteetteja.

Kiinnostuneille tietoa ja pöytävarauksia saa osoitteesta Mouth-Se Pattaya Facebook-fanisivu tai soittamalla numeroihin 096-5677531, 081-9456949.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.