Central Marina -ostoskeskus isännöi Marinaa Countdown to Welcome 2024

Pattaya -

Central Marina Shopping Mall järjestää vuoden 2024 tervetulleeksi rennon ruoka- ja juomafestivaalin nimellä "Marina Countdown 2024" alkaen. 23 - 2023.

Tapahtumassa esitellään erilaisia ​​artisteja, kuten Klear, No One Else, Buil Patumraj ja Lomosonic, ja joka päivä esiintyy erilaisia ​​esiintyjiä. Festivaalin kohokohta on 31. joulukuuta, uudenvuodenaattona, jolloin energinen thaimaalainen rockbändi Lomosonic viihdyttää yleisöä ja laskee yhdessä uuteen vuoteen.

Lisäksi vierailijat voivat nauttia kansainvälisestä ruoka- ja juomavyöhykkeestä rennossa ilmapiirissä. Tapahtumassa on myös elävää musiikkia, DJ-settejä ja monia muita aktiviteetteja.

Kiinnostuneille tietoa ja pöytävarauksia saa osoitteesta Mouth-Se Pattaya Facebook-fanisivu tai soittamalla numeroihin 096-5677531, 081-9456949.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.