Ranskalainen turisti putoaa kuoliaaksi Pattaya-hotellissa

Pattaya -

Ranskalainen turisti romahti traagisesti kuolemaansa hotellissa Pattayassa varhain perjantaiaamuna. Pattayan poliisin alustava tutkinta viittaa siihen, että uhri on saattanut hypätä tarkoituksella.

Uhri, jonka henkilöllisyys on salattu perheen ilmoitusta odotettaessa, putosi 4 tähden hotellin kuudennesta kerroksesta osoitteessa Soi Pattaya 7, Nongpruen osa-alue, Banglamungin alue, Chonburin maakunta. Pattayan poliisi ja Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät kiiruhtivat tapahtumapaikalle saatuaan ilmoituksen kello 4 aamulla 36. marraskuuta.

43-vuotiaan ranskalaisen miehen ruumis löydettiin kuolleena hotellista, jonka nimi on salattu tutkinnan ajaksi. Pattayan poliisi haastatteli hotellin virkailijoita ja sai tietää, että he kuulivat jotain osuvan maahan, mikä sai heidät menemään ulos.

Uhrin löydettyään hotellin virkailijat ottivat välittömästi yhteyttä pelastusyksikköön. Uhri kuitenkin kuoli vammoihinsa vähän ennen viranomaisten saapumista.

Pol. Pattayan poliisipäällikkö eversti Thanaphong Phothi sanoi, että hotellin CCTV-materiaalin alustava tarkastelu osoitti, että uhri poistui 4. kerroksen huoneestaan ​​ja meni hissillä 6. kerrokseen. Pian tämän jälkeen kuvamateriaali osoitti hänen putoavan 6. kerroksesta ja törmäävän maahan. Tämä kuvamateriaali on säilynyt todisteena käynnissä olevaa tutkintaa varten.

Pol. Eversti Thanaphong uskoi aluksi, että uhri saattoi päättää hypätä itse. Hänen ruumiinsa vietiin poliisisairaalan oikeuslääketieteen instituuttiin post mortem -tutkimukseen. Hänen perheeseensä ja suurlähetystöönsä ollaan yhteydessä.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.