Moottoripyörän ja kuorma-auton törmäys Pathum Thani Roadilla vaatii 14-vuotiaiden eläkettä ja loukkaantui muita alaikäisiä

Pathum Thani-

13. marraskuuta 2023 Thanyaburin poliisit saivat onnettomuusilmoituksen 22-pyöräisen kuorma-auton törmäyksestä moottoripyörään Rangsit-Nakhon Nayok -tiellä, Thanyaburi, Pathum Thani. Uhreista kerrottiin yksi.

Pelastusryhmä ja Thanyaburin lääkintäryhmä lähetettiin tapahtumapaikalle, ja he havaitsivat kuorma-auton törmänneen. osaksi moottoripyörän edessä. Lähistöllä oli mm tunnistamaton ruumis, 14-vuotias uhri ja kaksi muuta uhrin nimetöntä ystävää löydettiin loukkaantuneina, 14-vuotias moottoripyöräilijä ja 15-vuotias matkustaja. Heidän nimensä salattiin, koska he olivat nuoria.

Thanyaburin poliisien raportin mukaan nimetön 14-vuotias moottoripyöräilijä kertoi olevansa matkalla kotiin kahden muun ystävänsä kanssa paikalliselta festivaalista. Yhtäkkiä joukko ihmisiä tunnistamattomassa sedanissa seurasi heitä ja ampui heitä. Tämän seurauksena yksi moottoripyörä törmäsi kuorma-autoon.

14-vuotias poika kertoi poliiseille, että hänen henkensä menettänyt ystävänsä oli aiemmin pitänyt kaunaa miehelle, joka oli tunnistettu vain herra Tongiksi, väitetyksi epäiltyksi, ja hänen ystävilleen, mikä johti väitettyyn ampumakohtaukseen.

Poliisiviranomaiset eivät saaneet enempää ilmoitusta väitetyistä ampujista ja epäillystä sedanista.
Aluksi Thanyaburin poliisit tutkivat paikallista CCTV:tä todisteena ja suorittivat kuulusteluja sekä teini-ikäisille että kuorma-auton kuljettajalle selvittääkseen tapahtuman tarkan syyn. ja mahdollisesti jäljittää väitetyt ampujat.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.