Thaimaan pääministeri tutkii merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia yhdysvaltalaisten yritysten kanssa

Kansallinen-

Klo 4 (San Franciscon paikallista aikaa), 00. marraskuuta 14, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin paljasti julkisesti keskustelun tärkeimpien yksityisten yritysten kanssa Yhdysvaltain markkinoilla.

Yksi suurimmista vähittäiskaupoista, Walmart, pyrkii laajentamaan liiketoimintamahdollisuuksiaan thaimaalaisilla tuotteilla, kuten thaimaalaisella lähiruoalla ja halal-ruoalla, joita on jo myyty monissa osavaltioissa.
Srettha lisäsi lisäksi, että Thaimaan suurimman laitevalmistajan Western Digital -yhtiön kanssa pidetyssä kokouksessa heidän kerrotaan pyrkivän siirtämään päätukikohtansa Thaimaahan ja investoimaan enemmän Thaimaan markkinoille.

A keskustelu AWS:n johtajien kanssa, yksi Amazonin tytäryhtiöistä, oli allekirjoittanut investointisopimuksen ja perustaa pian datakeskuksensa, pilvipalvelun, Srettha lisäsi.
Lisäksi Srettha ilmaisi lämpimästi tervetulleeksi allekirjoittaessaan yhteisymmärryspöytäkirjan Google-yrityksen ja Microsoftin kanssa palvelinkeskuksesta.
Srettha kuitenkin parantaisi Thaimaan teollisuussektoria edelleen yleismaailmallisten maailmanluokan standardien tasolle lähitulevaisuudessa.
"Thaimaan koulutuksen ja lääketieteen alojen hyvällä laadulla monet ulkomaiset sijoittajat osoittivat tyytyväisyyttä Thaimaan elämisen laatuun, jota pidetään vahvuutena, jonka avulla Thaimaa voi pysyä lujana ja kilpailla maailman näyttämöllä", totesi thaimaalainen. Pääministeri.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.