Thaimaan pääministeri edistää investointeja ja esittelee Land Bridge -projektia APEC:n talousjohtajien kokouksessa San Franciscossa

Kansallinen-

Srettha Thavisin, Thaimaan pääministeri ja asiaankuuluvat virkamiehet osallistuivat 30. APEC Economic Leaders' Meetingiin, joka oli suunniteltu 12.-19 San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Thaimaan pääministeri kehotti Hewlett-Packard Companyä (HP) ja Analog Devices Companya (ADI) lisäämään investointeja Thaimaahan. Srettha kertoi edelleen julkisesti Land Bridge -hankkeen kehityskulkusta, joka helpottaa suuresti globaaleja toimitusketjuja monikansallisissa yrityksissä, hänen mukaansa.

Land Bridge -hanke on Tyynen valtameren ja Intian valtameren yhdistävä alueellinen kuljetuskeskus, joka alentaa huomattavasti toimituskuluja.

Thaimaasta tulee toimitusten jakelukeskus, jonka taloussilta yhdistää nämä kaksi maanosaa.
Srettha vieraili myös Tesla Companyssa katsomassa sähköajoneuvojen valmistusprosessia ja koeajamassa kyberautoa, joka tulee virallisesti myyntiin tämän vuoden marraskuun lopussa Yhdysvalloissa.

Teslan johtajat osoittivat myös vakavaa kiinnostusta investoida Thaimaan markkinoille, mikä tekisi lopullisen päätöksen vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Tesla-tiimi vierailee Thaimaassa kolmessa mahdollisessa tuotantopaikassa yksityisellä sektorilla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.