Rayongin Camillianin sosiaalikeskuksen julkinen vetoomus auttamaan avun tarpeessa olevia lapsia juhlimaan joulua

Seuraava on Rayongin Camillianin sosiaalikeskuksen vetoomus. Heidän lausuntonsa ja ajatuksensa ovat täysin heidän omiaan. Keskuksen tukemisesta kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä suoraan heihin alla olevaan sähköpostiin, ei TPN Mediaan.

I Vetoan teihin kaikkiin The Camillian Social Center Rayongista.

Tämä laitos hoitaa tällä hetkellä 45 lasta, joilla on hiv-tartunta tai joilla on HIV. Joka vuosi vuodesta 2006 lähtien lapset ovat tehneet matkan Big C Rayongiin rahalla ostaakseen itselleen jotain, jonka he valitsevat jouluksi.

Orpona oleminen antaa sinulle hyvin vähän valinnanvaraa elämässäsi, tämä mahdollisuus antaa näille lapsille vain vähän valinnanvaraa, vain kerran vuodessa. Ensimmäiset vuodet tätä matkaa sponsoroitiin Jesters Care for Kids -järjestön toimesta, mutta heidän kuolemansa jälkeen varainkeruu on laskenut yhdelle keskuksen vapaaehtoisista. Viime vuonna se oli erittäin onnistunut, mutta tänä vuonna vastaus on toistaiseksi ollut surkea.

Auta antamaan näille lapsille jotain omaa jouluna. Jos haluat auttaa, ota yhteyttä minuun, Paul, osoitteessa aidskids@hotmail.com

Viime vuoden tapahtuma löytyy tästä linkistä: http://www.hiv-aids-kids.org/event/BIGC-2022.html

Kaikkea hyvää juhliin.

Paul, Camillian Social Center Rayong

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/