Pattaya toivottaa tervetulleeksi valojen juhlan Diwali-festivaalin Pattaya Beachille

Pattaya -

Pattaya isännöi vuotuista Diwali-festivaalia, vuosituhansia vanhaa Intian niemimaalta peräisin olevien valojen juhlaa.

Pattaya Central Beachillä 15.–19. marraskuuta järjestettäväksi suunniteltu suuri tapahtuma lupaa valaista kaupunkia kulttuurisesti.

Festivaalin järjestävät huolellisesti Thai-Intian Business Association ja Indian Pattaya Association, ja niiden ensisijaisena tavoitteena on esitellä intialaisia ​​perinteitä ja edistää Pattayan matkailua.

Osallistujat voivat uppoutua lukemattomiin aktiviteetteihin Diwali-festivaalin aikana, mukaan lukien "Incredible India" -tapahtuma 15.–19. marraskuuta. Tämä tapahtuma sisältää erilaisia ​​intialaisia ​​perinteitä ja tarjoaa rikkaan kulttuurikokemuksen. Lisäksi 17.-18. järjestetään Indian Food Festival, joka tarjoaa osallistujille ihastuttavan mahdollisuuden maistella aitoa intialaista ruokaa.

Juhlien huipentuma on Diwali-juhlat 18. marraskuuta, jolloin kaupunki herää eloon DJ Bollywoodin poikkeuksellisilla elävän musiikin esityksillä ja valloittavalla ilotulitusshowlla, joka valaisee koko lomakeskuskaupungin. Viihteen lisäksi Diwalilla on syvä henkinen merkitys, joka symboloi valon voittoa pimeydestä ja hyvän pahan voitosta. Kun Pattaya ottaa lämpimästi vastaan ​​tämän kulttuurivaihdon, Diwali-festivaalista tulee yhtenäisyyden ja ilon säteilevä majakka kaikille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.