Bali Hain laivaoperaattorit vaativat hajua ja liikennettä aiheuttavan haaksirikkouman poistamista

Pattaya -

Pattayan laivaoperaattorit ovat ilmaisseet huolensa haaksirikosta, joka on ollut ankkurissa Bali Hain laiturin rannikolla yli kolme kuukautta. Huonokuntoinen ja uppoava alus haisee epämiellyttäviä hajuja ja haittaa vesiliikennettä.

Pattaya News -toimittajat vierailivat alueella lähellä laituria 14. marraskuuta saatuaan ilmoituksen hylystä läheisiltä laivaoperaattoreilta. Tarkastuksessa todettiin, että alus on huonokuntoinen iso, kaksikerroksinen matkustaja-alus, joka on osittain meressä. Se on sidottu kävelytien kaiteeseen köysillä ja sitä vaivaa merilevä ja simpukat.

Läheisen pikaveneen kapteenin mukaan, joka halusi pitää nimensä luottamuksellisina, alus oli aiemmin suosittu turistialus, johon mahtui 150 henkilöä. Se ei kuitenkaan ole ollut käytössä yli kolmeen kuukauteen ja se on aiheuttanut merkittävää haittaa muille alueen laivaoperaattoreille, kapteeni sanoi.

Aluksen seisonta-asento on vaikeuttanut veneiden pääsyä alueelle ja sieltä poistumista, ja laivan runkoon kiinnitettyjen rappeutuvien kuorien aiheuttama pahanhajuinen haju on voimistunut laskuveden ja kuuman sään aikana aiheuttaen laiturilla matkustajille epämiellyttävän kokemuksen.

Kapteeni ja muut Bali Hain laiturin operaattorit kehottavat aluksen omistajaa, jota ei heti tunnistettu, tai asianomaisia ​​viranomaisia ​​tarkastamaan aluksen ja siirtämään sen toiseen ankkuripaikkaan. He uskovat, että tämä ei ainoastaan ​​parantaisi alueen vesiliikenteen turvallisuutta ja tehokkuutta, vaan myös vähentäisi haaksirikon aiheuttamaa epämiellyttävää hajua ja ympäristövaikutuksia.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.