Thaimaan pääministeri kiistää kiinalaisten partiovirkailijoiden lähettämisen Thaimaahan: kutsuu sitä viestintävirheeksi

Kansallinen-

Klo 5 (San Franciscon paikallista aikaa), 00. marraskuuta 13, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kielsi julkisesti Thapanee Kiatphaiboolin, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernöörin lausunnon. Thaimaan hallituksen lähettämästä kiinalaisia ​​partioviranomaisia ​​Thaimaan turistialueille.

"Thain poliisin on vastattava yksinomaan partiotehtävistä. Vaikka Thaimaan poliisiviranomaiset vaihtavat rikostietoja Kiinan poliisin kanssa, minkä uskotaan lisäävän kiinalaisten turistien luottamusta, se ei tarkoita, että Thaimaan hallitus sallisi Kiinan poliisin Thaimaan kaduille.

Tämä on viestintävirhe”, Thaimaan pääministeri sanoi.

Lue TAT:n kuvernöörin Thapanee Kiatphaiboolin edellisestä lausunnosta.

Srettha lisäsi lisäksi, että Kiinan partiopoliisin lähettämisestä Thaimaahan ei ollut yksityiskohtia, mutta sen kerrottiin vain jakavan rikostietoja laittomista teoista kiinalaisryhmältä kiinalaisille Thaimaassa.

Srettha vakuutti vahvasti, ettei hän ollut koskaan keskustellut Kiinan joukkojen sijoittamisesta Thaimaahan aikana diplomaattitapaamisesta Kiinan presidentin kanssa. Asian tulee olla selvä kaikille osapuolille, Srettha päätteli.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.