Thaimaan meteorologian laitos ilmoittaa virallisesti, että Thaimaan talvikausi on alkanut

Kansallinen-

Thaimaan meteorologian laitos ilmoittaa, että Thaimaa siirtyy talvikaudelle 14 alkaen.

Pohjois-Thaimaassa alimman lämpötilan odotetaan laskevan alle 23 celsiusasteen, mikä viittaa kylmään keliin useilla alueilla. Thaimaata 100–3,500 metrin korkeudessa peittävä tuulensuunta siirtyy koilliseen tai itään.

Samaan aikaan tuulet korkeammilla, yli 5,000 XNUMX metrin korkeudella, muuttuvat länteen. Tämän talvikauden alkuvaiheessa Pohjois-Thaimaassa sataa kuitenkin tiettyinä aikoina, kun taas eteläisellä alueella odotetaan jatkuvaa rankkasadetta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.