Nuoret protestoivat Nakhon Ratchasiman pidätyskeskuksessa, etsivät oikeutta ja johtajan siirtoa

Nakhon Ratchasima-

Marraskuun 10. päivänä 2023 yli 40 nuorta protestoi nuorten pidätyskeskuksessa Nakhon Ratchasimassa, kun mielenosoittajat pyysivät oikeutta alaikäisten vangitsemisviranomaisilta, joiden he väittivät häirinneen ja rankaiseneen heitä väärin.

Mielenosoittajien kerrotaan kuitenkin vaativan aktivistijohtajansa, jonka nimeä ei ikänsä vuoksi salattu, siirtämistä takaisin laitokseen.


Virkamiehet onnistuneesti suostuttelivat mielenosoittajat lopettamaan kaikki väkivaltaiset mielenosoitukset ja lopettamaan rakennusten omaisuuden tuhoamisen ja saattoivat 36 mielenosoittajaa Nakhon Ratchasimaan ja Chonburin keskusvankiloihin.


11 varapääministeri Anutin Charnvirakul antoi ohjeita ja painotti Nakhon Ratchasiman kuvernööri Sayam Sirimongkolia keskustelusta ja kielsi kaiken nuorille fyysisesti haitallisen toiminnan.
Valtion virkamiehet eivät saisi käyttää nuoriin kohdistuvaa fyysistä väkivaltaa, sillä ymmärrys on avain ongelman ratkaisemiseen, Anutin sanoi.
Lehdistön aikaan tilanne oli hallinnassa ja poliisi otti kiinni mielenosoittajien johtajista. Raportin mukaan oli tehty varotoimenpiteitä vastaavien tapahtumien estämiseksi kolmannelta osapuoleltasiteet.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.