Jannaat-yökerho Pattayassa toivottaa kaikki tervetulleeksi Diwaliin tällä viikolla

Tällä viikolla ihmiset ympäri maailmaa juhlivat Diwalia, valojen festivaalia, eikä Pattaya ole poikkeus, joka järjestää myöhemmin tällä viikolla useita erityisiä tapahtumia sen kunniaksi.

Toinen loistava paikka vierailijoille juhlia Diwalia on fantastinen Jannaat-yökerho, jossa on tähän mennessä järjestetty useita erityisiä tapahtumia ja juhlia tämän viikon aikana. Hauskuus vain jatkuu viikon edetessä ja tietysti tämän kuun loppupuolella, kuten mahtava ilotulitusfestivaali Pattaya Beachillä viikonloppuna 24. ja 25. marraskuuta.
Pattayan maailmankuulun yöelämän kaupunginosan Walking Streetin sydämessä sijaitseva Jannaat toivottaa kaikki tervetulleiksi ja soittaa monipuolista musiikkia eri puolilta maailmaa.

Upeilla esityksillä, kuten vatsatanssilla ja kansainvälisillä DJ:llä iltaisin, löydät varmasti tyyliisi sopivan. Jannaat on maailmanluokan yökerho, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlimaan ja tekemään loppuelämän kestäviä muistoja.

Pääsy on ILMAISTA!
Jannaat on avoinna joka ilta myöhään, ja voit myös varata pöytäsi parhaan sijainnin varmistamiseksi soittamalla 080-284-9999 tai: 080-385-9999, 080-386-9999, 080- 387-9999.
Heillä on myös erinomainen Instagram ja Facebook pysyä ajan tasalla kaikista tapahtumista.
Tiesitkö, että he järjestävät myös uima-allas- ja jahtijuhlia? Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Katso heidän viimeisimmät kuvat ja videot ja valmistaudu viettämään Jannaat illalla, jota et unohda!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/