Poliisi ampui eläkkeellä olevan sotilaan Prachinburissa uskonnollisen seremonian aikana

Prachinburi-

Klo 12 20. marraskuuta 11 Nadin poliisit saivat raportin ampumistapahtumasta uskonnollisen seremonian aikana Burana Sattha Thamin temppelissä Nadissa Prachinburissa. Uhreista kerrottiin yksi.

Uhri tunnistettiin myöhemmin 2. luutnantiksi Natthakit Prasankokiksi, 63-vuotiaaksi eläkkeellä olevaksi sotilaksi.
Nadin poliisit lähetettiin tapahtumapaikalle, ja he havaitsivat, että 2. luutnantti Natthakit oli kriittisessä tilassa ennen kuin hänet siirrettiin Kabinburin sairaalaan.

Valitettavasti lääkintäviranomaiset ilmoittivat myöhemmin 2. luutnantin Natthakitin kuolleeksi.
Nadin poliisin raportin mukaan herra Udom Sriklam, 72-vuotias paikallinen todistaja, kertoi, että uskonnollisen seremonian aikana Nadin paikalliset olivat valmistautumassa toiseen seremoniaan seuraavana päivänä.

Väitetty ampuja ajoi lava-autollaan paikalle ja kohtasi uhrin. Yhtäkkiä kuului laukaus, ennen kuin paikalliset yrittivät pysäyttää uhria ampuneen väitetyn epäillyn. Väitetty ampuja, joka myöhemmin tunnistettiin julkisesti Poliksi. Luutnantti Phongphet Kongkham Nadin poliisiasemalta pakeni sitten rikospaikalta kiireessä.


Klo 6, Pol. Nadin poliisiaseman komentaja eversti Natthakarn Pratumsri ilmoitti julkisesti, että uhri ja väitetty epäilty olivat sukulaisia, mutta heillä oli riita muutama vuosi sitten. Pol. Luutnantti Phongphet soitti ja tunnusti rikoksensa Polille. Eversti Natthakarn puhelimitse.

Aluksi Pol. Luutnantti Phongphet pidätettiin tehtävistään ja hänet pidätettiin jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.