Moottoripyörävaras iskee Pattaya Soi Siam Country Clubiin

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Kuuluiseen ruokatakkiin naamioitunut moottoripyörävaras varasti moottoripyörän Pattayan Soi Siam Country Clubin asukkaalta varhain eilen aamulla.

37-vuotias moottoripyörän omistaja Soisunee Meesan kertoi paikalliselle medialle sunnuntaina 12. marraskuuta ahdingosta. Thaimaalainen valitti, että hänen sininen 125 Honda Wave -moottoripyöränsä varastettiin hänen pesulastaan, joka sijaitsi Soi Siam Country Clubilla Pattayan Nongpruen osa-alueella, Chonburin provinssissa, juuri sen jälkeen, kun hän meni myymäläänsä hakemaan tavaroita.

Ms Soisunee selitti, että tapaus tapahtui eilen kello 2. Hän oli menossa kotiin töistä poikansa kanssa, kun he molemmat päättivät jättää moottoripyörän liikkeen etuosaan napatakseen joitain tavaroita takaosasta hetkeksi avaimet virtalukossa. Moottoripyörän moottori oli käynnissä sillä hetkellä, kun Soisunee kuuli sen ajettavan pois. Hän juoksi moottoripyörän luo ja huomasi sen olevan poissa.

CCTV-materiaalia tarkasteltaessa havaittiin, että pitkä mies, joka oli pukeutunut ruokatakkiin, otti Soisuneen ajoneuvon. Syyllinen käytti kasvonaamaria, joten uhri ei voinut nähdä kasvojaan.

Soisunee ilmoitti haluavansa moottoripyöränsä takaisin, koska hän tarvitsi sitä ajaakseen töihin. Hän oli ostanut sen vasta viisi kuukautta sitten, eikä ollut vieläkään maksanut sitä kokonaan, uhri kertoi.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.