Kenny G jättää fanit hämmästyksiin Pattayan kansainvälisellä jazzfestivaaleilla

Pattaya -

Pattaya International Jazz Festival 2023, jonka teema on "The Rhythm of the Yön", päättyi maailmankuulun saksofonisti Kenny G.:n henkeäsalpaavaan esitykseen.

Festivaali järjestettiin Pattaya Beachin kauniilla rannoilla 10.-11. marraskuuta ja se teki kaupungista elävän paikan musiikin ystäville.

Tapahtuma, jonka tavoitteena oli tehdä Pattayasta "musiikin ja taiteiden kaupunki", esitteli sekä nousevien että vakiintuneiden jazz-taiteilijoiden monipuolisia kykyjä ja valloitti yleisön lumoavilla melodioillaan. Festivaalin järjestäjät pyrkivät myös nostamaan Pattayan asemaa Thaimaan matkailukalenterissa, mikä houkuttelee musiikin ystäviä ja matkailijoita ympäri maailmaa.

Lauantaina 11. marraskuuta festivaali saavutti huippuhetkensä smooth jazzin mestarin ja maailmanlaajuisesti tunnustetun saksofonisti Kenny G:n kunnioitusta herättävällä esityksellä. Listan kärkihiteistään ja lukuisista palkinnoistaan, mukaan lukien American Music Awards ja Grammy Awards, tunnettu Kenny G:n kaksituntinen sooloesitys jätti Pattaya Beachille lähtemättömän jäljen tarjoten sopivan ja unohtumattoman päätteeksi festivaaleille.

Jazz-esityksiä, eloisaa tunnelmaa ja Kenny G:n tähtivoimaa sisältävän yhdistelmän ansiosta ensimmäisestä Pattayan kansainvälisestä jazzfestivaalista tuli suuri musiikkitapahtuma, joka jätti osallistujille ja musiikin ystäville kaikkialla maailmassa unohtumattoman kokemuksen. Festivaalin menestys osoittaa, että Pattayalla on potentiaalia olla johtava musiikin ja taiteen kohde, ja se tekee siitä pakollisen paikan matkailijoille, jotka etsivät kulttuurista uppoamista ja taiteellista tutkimusta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.