Chonburi-nainen syyttää GPS-virheestä autonsa laskeuduttua ojaan

Chonburi -

Thaimaalainen nainen osoitti sormellaan väitettyä viallista GPS-navigaattoria, kun se käski häntä ottamaan väärän käännöksen, minkä seurauksena hänen autonsa putosi tienvarteen ojaan.

Tarinan videoversio on nähtävissä täällä YouTube-kanavallamme.

Navigoinnin painajainen paljastui maanantain, 13. marraskuuta, aamuyöllä kello 2. 30-vuotias Kanlaya, thaimaalainen tehdastyöläinen, joutui ahdinkoon, kun hänen punainen Suzuki Swift -sedaaninsa kiilautui osittain puskurinsa pieneen ojaan, joka sijaitsee esikaupunkitien varrella Khao Mai Kaeon osa-alueella Banglamungin alueella. , Chonburin maakunta.

Rouva Kanlaya loukkaantui lievästi onnettomuuden aikana ja sai ensiapua paikan päällä Sawang Boriboonin pelastustyöntekijöiltä. Pelastajat pyysivät myös hinausautoa raahaamaan hänen autonsa ojasta. Auto vaurioitui hieman putoamisen seurauksena.

Kanlayan mukaan hän kertoi olevansa matkalla ystävänsä taloon, mutta tie oli hänelle tuntematon ja oli hyvin pimeää. Tämän vuoksi hän päätti käyttää GPS-navigaattoria löytääkseen tiensä määränpäähänsä.

Matkan varrella laite ohjasi häntä kääntymään vasemmalle. Rouva Kanlaya sanoi noudattaneensa sen ehdotusta ja päätyneensä ojaan. Onneksi oja oli melko matala, eikä hän loukkaantunut vakavasti. Rouva Kanlaya kiitti pelastustyöntekijöitä auttamisesta häntä tässä ahdingossa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.