Thaimaan Samut Sakhonista löydettiin 75 tonnia tunnistamattomia eläinten ruhoja Viranomaiset tutkivat mahdollisia tuontirikkomuksia

Samut Sakhon-

9. marraskuuta 2023 Thaimaan erikoistutkintaviranomaiset aloittivat etsintäoperaation kylmävarastoyksiköissä, joissa varastoitiin yli 75 tonnia tunnistamattomia eläinten ruhoja Mueangissa, Samut Sakhonissa.

Maatalous- ja osuuskuntien apulaisministeri Chaiya Promma paljasti julkisesti etsintäoperaation tuloksen ja totesi, että yli 75 tonnia tunnistamatonta sianlihaa oli yhteydessä aiempaan 161 kontin takavarikointiin Leam Chabangissa, Chonburissa. Asiassa mukana oleva syytetty on tällä hetkellä paennut.


On kuitenkin kerrottu, että Australian ja Alankomaiden viranomaiset hyväksyivät jotkin ulkomailta tuodun sianlihan annokset. Perusteellinen tutkimus suoritettaisiin sen selvittämiseksi, onko se Thaimaan lain mukaan sallittua vai ei.

Omistajilta on esitettävä asiaan liittyvät asiakirjat Thaimaan viranomaisille kylmävarastoissa säilytetystä 75 tonnista tunnistamatonta sianlihaa.

Chaiya korosti edelleen, että sitä tutkitaan syytöksestä, jonka mukaan Thaimaan karjantarkastuspisteiden virkamiehet voivat olla sekaantuneet lahjontaan tapana tuoda laitonta lihaa Thaimaahan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.