Viimeiset tiedot Pattaya Jazz Festivalista 2023

Pattaya Jazz Festival 2023 alkaa huomenna 10. marraskuuta ja jatkuu marraskuun 11. päivään, ja se tarjoaa erilaisia ​​maailmanluokan artisteja ja viihdettä ILMAISEKSI Pattaya Beachillä suoraan Central Klangin risteyksen edessä lähellä Central Mallia.

Maailmankuulun jazz-taiteilija Kenny G:n päällikkönä historiallinen tapahtuma on sellainen, jota kukaan Pattayan vierailija tai asukas ei yksinkertaisesti voi missata.

Mainitsimmeko, että se on ilmainen? Aivan oikein… ei maksa mitään!

Alueella on myös erilaisia ​​ruokamyyjiä nälkäisille.

Tiesulkuja ei ole, mutta läpikulkuliikennettä kehotetaan välttämään Pattayan keskustaa festivaalin aikana, koska ylimääräisiä vierailijoita odotetaan kymmeniä tuhansia, etenkin Kenny G:n lauantai-iltana esiintymisen aikana.

Tapahtuman aikataulu ja säännöt ovat alla. Nähdään siellä!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/