Vammaisen katulampun aiheuttama sähkösähkö: Thaimaan valtatieministeriö lupaa korvauksia ja valtakunnallisia tarkastuksia

Pathum Thani-

7. marraskuuta 2023 moottoritieministeriön pääjohtaja Sarawut Songsivilai kertoi julkisesti tapauksesta, jossa vammainen sai sähköiskun katuvalosta liikennesaarella Sam Khokissa Pathum Thanissa.

Sarawut ja valtatieministeriön viranomaiset ilmaisivat surunvalittelunsa uhrin perheelle ja määräsivät Pathum Thani Highwayn tutkimaan tapauksen todellisen syyn.

Uhri tunnistettiin myöhemmin Vilai Thepsarniksi, 46-vuotiaaksi vammaiseksi henkilöksi.
Klo 5, 30. marraskuuta 7, Pathum Thanin sähköviranomaiset, Sam Khok -poliisit ja asiaankuuluvat virastot lähetettiin tapahtumapaikalle tarkastamaan katuvalaisin ja helpottamaan liikennettä.


Uhri todettiin saaneensa sähköiskun tarttuttuaan katuvaloon liikennesaarella. Sähkövirkailijoiden raportin mukaan toisiaan yhdistäneet johdot todettiin kuluneiksi ja aiheuttivat sähkövirran vuotamisen. Sähköviranomaiset korjasivat vuodon uudella katkaisijalla.

Sarawut totesi, että valtatieministeriö ottaa vastuun ja korvaa uhrin perheelle tapahtumasta. Tievirasto on aina tarkastanut ja korjannut valtateiden sähkövalaistusta ihmisten käyttömukavuuden ja turvallisuuden vuoksi.

Asianomaiset virastot määrättiin kuitenkin tarkastamaan perusteellisesti kaikki katuvalot eri puolilla maata ja korjaamaan vialliset välittömästi, jotta vastaavat tapaukset eivät toistu, Sarawut sanoi.

Pattayalla on sattunut kaksi samanlaista tapausta kuluneen vuoden aikana. yksi, joka loukkaantui vakavasti nuorta baarityöntekijää ja yksi, jossa nuori venäläinen koripallon ihmelapsi kuoli, kuten tässä näkyy.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.