Pattaya järjestää jännittävän koripalloturnauksen urheilumatkailun edistämiseksi

Pattaya -

Pattayan kaupunki järjesti maanantaina lehdistötilaisuuden tulevaa Pattaya Open Basketball Tournament 2023 -turnausta varten.

Mr. Poramase Ngampiches, Pattayan pormestari, johti 6. marraskuuta pidettyä konferenssia ja totesi, että tämä turnaus on osa kaupungin urheilualoitetta matkailun edistämiseksi.

Poramasen mukaan koripallo on Pattayan nuorten keskuudessa laajalti pelattu urheilulaji. Se auttaa edistämään heidän fyysistä kehitystään yleisen terveyden kannalta ja edistää yhtenäisyyttä.

Nähdessään tämän mahdollisuuden Pattayan matkailu- ja urheilutoimisto on päättänyt järjestää Pattaya Open Basketball Tournamentin parantaakseen tätä kehitystä entisestään. Turnauksessa pelataan kahdenlaisia ​​koripallokilpailuja: 5 hengen joukkueluokka suurelle yleisölle, miehille, 17.-21 Pattaya Community Sports Complexissa Soi Nong Ket Yailla.

Toisessa kilpailussa on 3×3 joukkuekilpailu, joka koostuu 6 kategoriasta, mukaan lukien Nuoriso (U12), Pojat Nuoret (U15), Pojat Nuoriso (U16), Pojat Nuoret (U18), Yleisö, Mies, Rajoitettu tutkinto (M) – Amatööri), yleinen yleisö, mies, rajoittamaton tutkinto (M – ammattilainen) 24.–26. marraskuuta Pattaya-ostoskeskuksessa Terminal 21.

Poramase totesi, että turnauksen tavoitteena on kannustaa nuoria ja yleisöä käyttämään vapaa-aikaa tuottavasti urheilun kautta, kehittämään taitoja ja ylläpitämään fyysistä hyvinvointia.

Terminaalissa 21 on myös ilmainen konsertti kuuluisalta thaimaalaisräppäriltä F-Herolta klo 7 00. marraskuuta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.