PÄIVITYS: Pattaya Gunmanin vaimo väittää olevansa huijauksen uhreja, poliisi tehostaa ampujan etsintää

Chonburi -

Thaimaalainen mies, joka avasi tulen ja haavoitti pariskuntaa kirkkaassa päivänvalossa Nongpruen alueella viikonloppuna, on edelleen vapaana, ja poliisi etsii häntä intensiivisesti. Epäillyn vaimo väitti poliisille, että pariskunta houkutteli heidät sijoitushuijaukseen, joka maksoi heille yli 400,000 XNUMX bahtia taloudellisia vahinkoja.

Ensin edellinen tarinamme:

Pari loukkaantui ampumahaavoista, kun taas kolme lasta pakeni kauhuissaan, kun tuntematon miespuolinen epäilty avasi heihin tulen Nongpruen poliisin kutsumassa velkaan liittyvässä tapahtumassa viikonloppuna.

Nyt päivitykseemme:

Videoraportti tästä tarinasta löytyy halutessasi YouTube-kanavaltamme täältä.

Asemies, jonka Nongpruen poliisi tunnistaa Chai Chaichanachiksi, 60, on annettu pidätysmääräyksessä tapahtuman jälkeen. Hänen olinpaikkansa on kuitenkin toistaiseksi tuntematon ja hän on edelleen vapaana.

Lauantaina 4. marraskuuta Nongpruen poliisi kutsui hänen vaimonsa, joka oli vain rouva Nil, 40, kuulusteltavaksi, jonka aikana hän selitti, että hän ja hänen 60-vuotias miehensä tunsivat loukkaantuneen pariskunnan. Hän väitti tutustuneensa neiti Kunyapat Piromjiraan, 39, joka sai ampumahaavan käsivarteensa, koska hän oli liikkeensä säännöllinen asiakas kynsipalveluissa.

Rouva Nil jatkoi, että he molemmat olivat kotoisin Thaimaan pohjoiselta alueelta ja muodostivat nopeasti läheisen siteen. Myöhemmin Kunyapat kutsui hänet sijoittamaan öljy- ja laivayhtiöön, joka takasi 100 %:n tuoton rouva Nilin mukaan.

Kun hän luotti neiti Kunyapatiin, sekä hän että hänen miehensä, väitetty ampuja, lainasivat rahaa pankista ja lainahain investointia varten. Rouva Nil väitti, että hän ja hänen miehensä jopa kiinnittivät autoaan 50,000 465,000 bahtilla ja myivät kaikki kultakorut yhteensä XNUMX XNUMX bahtia, ennen kuin uskoivat sen vahingon kärsineiden hallintaan.

18 he saivat sijoituksen jälkeen 2023 16,500 bahtia kerran. Sen jälkeen he eivät kuitenkaan saaneet enää rahalleen palautuksia. Rouva Nil ilmoitti poliisille, että pariskunta kertoi heille, että heidän sijoituksensa ei mennyt suunnitelmien mukaan, ja näin ollen pariskunta päätti peruuttaa ja lupasi palauttaa kaikki rahat.

Asiakirjojen järjestämisen jälkeen pariskunta vei myös rouva Nilin ja herra Chain asuntoonsa ja jopa antoi heille avainkortin kylään pääsyä varten vakuuttaakseen heidät siitä, että he maksaisivat ehdottomasti velan takaisin. Rouva Nil kuitenkin mainitsi, että kun ensimmäinen erä saapui, vahingon kärsineet osapuolet kieltäytyivät maksamasta takaisin, mikä aiheutti stressiä sekä hänelle että hänen miehelleen.

Ennen kuin ammuskelu tapahtui, hänen miehensä rauhoitteli rouva Nilia sanoen: ”Älä huoli. Menen hakemaan velkaa." Myöhemmin hän poistui kotoa eikä koskaan palannut.

Sillä välin The Pattaya News haastatteli loukkaantunutta uhria, Ms Kunyapatia, joka on edelleen sairaalahoidossa, epäillyn vaimon väitteistä. Kunyapat väitti kiivaasti, että hän ja hänen miehensä eivät koskaan olleet syytettyinä vilpillisiin sijoituksiin. Hän totesi myös, että oli selvää, että he olivat uhreja sen jälkeen, kun epäilty yritti siepata heidät ja ampui heidät heidän nuorten veljen- ja veljenpoikiensa edessä.

Hän lisäsi, että hänellä on tositteita ja hän on valmis taistelemaan tapausta vastaan ​​lain täysimääräisesti. Lisäksi hän totesi, että hänen miehensä ei ollut osallisena asiassa, mutta ampuja ampui silti aseella häntä kohti ja loukkasi häntä koomaan. Hän sanoi myös ryhtyvänsä oikeudellisiin toimiin ampujaa vastaan ​​täysimääräisesti.

Nongpruen poliisi etsii edelleen ampujaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.