Voimakas sadeennuste koko Thaimaassa tälle viikolle

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on antanut varoituksen maan ylä- ja eteläosille, ennustaen toista rankkasadetta ja lämpötilan laskua tälle viikolle.

Thaimaan yläosassa kylmiä ilmamassoja Kiinasta odotetaan peittävän alueen 4.-10, mikä johtaa ukkosmyrskyihin, joita seuraa lievä lämpötilan lasku ja sumu aamuisin. Yleisöä kehotetaan olemaan varovaisia ​​matkustaessaan sumuisten alueiden läpi.

Samaan aikaan eteläisellä alueella sateiden odotetaan lisääntyvän, ja paikoin sataa rankkoja. Nämä rankkasateet voivat johtaa äkillisiin tulviin ja äkillisiin tulviin, erityisesti mäkisellä alueilla, lähellä vesistöjä ja matalalla sijaitsevilla alueilla.

Myös Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä odotetaan 1-2 metrin korkeita aaltoja. Asukkaita kehotetaan ryhtymään tarvittaviin varotoimiin ja olemaan varovaisia ​​matkustaessaan.

Bangkokissa ja sen lähialueilla 4.–6. marraskuuta on aamulla hieman sumua ja ukkosmyrskyjä peittää 10-30 % alueesta. Ukkosmyrskyt kattavat silloin noin 20-40 % pääkaupunkiseudusta 7. - 10. marraskuuta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/