Thaimaa lahjoittaa 3 miljoonaa bahtia YK:lle palestiinalaispakolaisten hyväksi, vaatii thaimaalaisten panttivankien vapauttamista

Kansallinen-

3 ulkoministeri Panpri Phahitthanukon oli Thaimaan edustaja lahjoittamassa 2023 miljoonaa bahtia Yhdistyneille Kansakunnille (YK) palestiinalaispakolaisten hyväksi.

Panpri ilmaisi surunvalittelunsa Gazan kaistalla päivystyksensä menettäneille ja toivoi, että lahjoitus keventäisi Gazan kansalaisten taakkaa ruuan, lääkintätarvikkeiden, energialähteiden ja suojan puutteesta käynnissä olevasta sodasta.
Yhdistyneiden kansakuntien virkaa toimiva koordinaattori Giuseppe De Vincentiis ilmaisi vilpittömät kiitokset Thaimaan tuesta ja jatkuvasta yhteistyöstä YK:n kanssa.


Lisäksi Panpri keskusteli Iranin, Qatarin ja Egyptin ministerien kanssa thaimaalaisista Hamasin panttivankeista. "Israelin thaimaalaisilla työntekijöillä ei ole mitään tekemistä maiden välisen poliittisen konfliktin kanssa, ja heidät pitäisi vapauttaa mahdollisimman pian", ulkoministeri sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.