Kiista puhkesi sen jälkeen, kun DOPAn virkamies väitetysti löydettiin Chiang Mai -tapahtumapaikalta, joka on auki aukioloaikojen jälkeen

Chiang Mai-

3. marraskuuta 2023 julkisen sektorin korruption vastaisen komission (PACC) virkailijat lähetettiin tutkimaan viihdepaikkaa, joka oli väitetysti avattu laissa säädettyjen aikojen ulkopuolella Muang Chiang Maissa, Chiang Maissa.

Pol. Kenraalimajuri Charoonkiat Pankaew, PACC:n apulaiskomissaari, paljasti tapahtuman julkisesti Thai Medialle, kun Chang Phueakin poliisit suorittaessaan satunnaisen kenttätarkastuksen Chiang Main Muang Chiang Main viihdealueella väitetysti löysivät maakunnan osaston. Hallinto (DOPA) virkamies juomassa laillisen sulkemisajan jälkeen 2 tuntemattomalla viihdepaikalla.
Kenttätarkastuksen tarkoituksena oli estää riitoja ja laitonta alkoholin myyntiä laissa säädettyjen aikojen ulkopuolella.

"Jos PACC-virkailijat voivat todistaa, että viihdepaikka avattiin laillisesti määrättyjen aikojen jälkeen ilman laillista pysähdystä väitetystä DOPA-virkailijalta, se katsotaan laiminlyönniksi laillisten tehtäviensä suorittamisessa", Pol sanoi. Kenraalimajuri Charoonkiat.

Sillä välin DOPAn edustajat ilmoittivat, että kyseinen virkamies, jota ei ole tunnistettu, vain "söi", koska tapahtumapaikalla on myös ravintola, eikä hän juonut laillisen ajan jälkeen, joten heidän mukaansa ei rikota lakeja. He väittivät, että virkamies oli poissa töistä ja kiireinen syömässä, joten hän ei voinut havaita laittomia toimia, joiden väitettiin tapahtuvan muiden laillisen ajan jälkeen juoneiden suhteen.

Lehdistön aikaan tilanteen tutkiminen jatkuu molemmissa virastoissa, ja jotkut sosiaalisen median käyttäjät kutsuvat tilannetta myrskyksi teekupissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.