Turvamies Banglamungissa kuoli törmättyään moottoripyörällä puuhun

Banglamung -

Ystävänsä löysi vartijan kuolleena Banglamungin alueella varhain eilen aamulla, kun hän oli törmännyt moottoripyörällään tienvarsipuuhun poistuttuaan juhlista.

Laem Chabangin sataman vartijan 43-vuotiaan Somchai Saengrungin ruumis löydettiin Sukhumvit Roadilta lähellä Soi Banglamungin 29:n sisäänkäyntiä, Banglamungin osa-alue, Banglamungin alue, Chonburi, kello 2 aamuyöllä 16. marraskuuta. .

Onnettomuuteen reagoinut Sawang Boriboon -pelastusryhmä ilmoitti, että Somchai oli menehtynyt vakaviin vammoihin. Hän oli törmännyt Chonburissa rekisteröidyllä valkoisella Honda Clickillä puuhun ja kohtasi välittömän kuolemansa. Hänen ruumiinsa kuljetettiin Banglamungin sairaalaan hautajaisjärjestelyjä varten.

Haastattelussa 29-vuotiaan Chairat Boonchun kanssa, joka oli ensimmäinen henkilö, joka havaitsi ruumiin, hän paljasti olevansa itse asiassa uhrin ystävä. Hän jatkoi lausuntoaan sanomalla, että Somchai työskenteli vartijana Laem Chabangin satamassa.

Ennen onnettomuutta Chairat oli juuri osallistunut Somchain kanssa kalaravintolan juhliin, joihin kuului myös live-konsertin katsominen ja alkoholin juominen. Uhri katosi kuitenkin yhtäkkiä juhlista ennen kuin kaikki lähtivät omalle tielleen.

Kun Mr. Chairat oli palaamassa kotiin, hän huomasi moottoripyörän, joka oli kaatunut tienvarsipuuhun. Hänen järkykseen, herra Somchain ruumis oli myös siellä, makaamassa verilammikossa. Chairat otti sitten yhteyttä viranomaisiin saadakseen apua, mutta oli liian myöhäistä.

Banglamungin poliisi ei vieläkään ottanut kantaa onnettomuuden syystä. He sanoivat tarkistavansa CCTV-materiaalia ja haastattelevansa hänen ystäviään juhlissa kerätäkseen lisää todisteita.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.