Kolme alaikäistä pidätettiin Nakhon Phanomissa epäillystä ampuma-aseiden hallussapidosta ja murhasta

Nakhon Phanom -

2. marraskuuta 2023 Sri Songkhramin poliisit vangisivat kolmen väitetyn alaikäisen ryhmän improvisoidulla tuliaseella ja luoteilla Si Songkhramissa Nakhon Phanomissa.

Yksi epäillyistä oli vain 14-vuotias ja muut 15- ja 17-vuotiaat.

Poliisin raportin mukaan 27 kolme väitettyä epäiltyä meni paikalliseen konserttiin Si Songkhramissa, Nakhon Phanomissa, mutta riitaa toisen teiniryhmän kanssa. Konsertin päätyttyä kolme väitettyä epäiltyä kohtasi toisen ryhmän teiniä pingispommeilla ja improvisoidulla tuliaseella.

Valitettavasti neiti Thidaporn Torat, 23-vuotias viaton uhri matkalla kotiinsa, ammuttiin kuoliaaksi teini-ikäisten välisen riidan aikana.


Aluksi Sri Songkhram -poliisit esittivät syytteet aikeesta tappaa toinen, ampuma-aseiden tai ampumatarvikkeiden hallussapidosta ilman lupaa, ampuma-aseiden kantamisesta julkisella paikalla ilman perusteltua syytä ja ampuma-aseen purkamisesta julkisella alueella.

Tutkinnan aikana kolme epäiltyä tunnusti rikkomuksensa ja heidät saatettiin Sri Songkhramin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.