Thaimaan rautatiejohtaja ilmoittaa tulevan kaksiraiteisen rautatiepäivityksen Singapore-Kunming-projektiin

Kansallinen-

2. marraskuuta 2023 Thaimaan rautatieliikenteen osaston johtaja Pichet Kunathamrak kertoi julkisesti 4. iTIC FORUM 2023: Power of Connectivity and Smart Mobility -tapahtumassa tulevaisuuden suunnitelmistaan ​​rautatieprojektissa Singapore-Kunming, Kiina.

Rautatiehanke yhdistää tällä hetkellä viisi maata, mukaan lukien Singapore, Malesia, Thaimaa, Laos ja Kiina, yhteensä 4,500 XNUMX kilometrin etäisyydellä.


Tällä hetkellä käytössä on yksiraiteisia järjestelmiä, jotka päivitetään kaksiraiteisiksi rautateiksi vuoteen 2027 mennessä yhdistämään kuljetukset alueellisella tasolla Kaakkois-Aasiasta Itä-Aasiaan. Se mahdollisesti parantaa kykyä kuljettaa tavaroita ja matkustajia mukavammin ja nopeammin.

"Lisäksi liikenneministeriö valmistelee parhaillaan upouuden Thaimaan ja Laon välisen ystävyyssillan rakentamista ensimmäisen Thaimaan ja Laon välisen ystävyyssillan rinnalle", Pichet sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.