Chonburissa takavarikoitu 5,100 XNUMX kiloa laitonta lihaa

Chonburi -

Chonburin karjankasvatuslaitos takavarikoi yli 5,100 XNUMX kiloa laittomia eläinten ruhoja, jotka löydettiin Pongin alueelta Chonburin Banglamungin alueella.

Operaatio tapahtui eilen, 3. marraskuuta, ja sitä johti Chonburin karjankasvatusosaston apulaisjohtaja. Eversti Chakkraphong Panmongkol.

Viranomaiset tutkivat useita kylmäsäiliöitä nimettömässä käsittelypaikassa Pongissa sen jälkeen, kun valitus väitti, että paikalla tapahtui laitonta raakalihan tuontia, käsittelyä ja jakelua.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että 2,600 2,500 kilolta väitetysti Intiasta tuotua puhvelinlihaa ja 5,100 XNUMX kilolta lehmänlihaa Argentiinasta, Panamasta, Uruguaysta ja Uudesta-Seelannista puuttuivat tarvittavat tuontiasiakirjat. Tämän seurauksena koko XNUMX XNUMX kiloa näitä eläinten ruhoja takavarikoitiin lisätutkimuksia varten.

Pol. Eversti Chakkraphong totesi, että sivuston ylläpitäjien on toimitettava vaaditut asiakirjat viranomaisille 15 päivän kuluessa. Laiminlyönnistä seuraa eläinepidemialain 22 ja 31 §:n mukainen oikeustoimi. Viranomaiset eivät heti nimenneet sivuston ylläpitäjiä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.