Pattayan viranomaiset järjestävät julkisen kuulemistilaisuuden baarin sulkemisaikojen pidentämisestä klo 4

Pattaya -

Ryhmä Pattayalla toimivia toimijoita tapasi lainvalvontaviranomaisia ​​keskustellakseen yöyritysten laillisten aukioloaikojen pidentämisestä kello 4:ään, jotta matkailutuloja voitaisiin lisätä.

Tarinan videoversio löytyy täältä YouTubesta.

Kokoukseen, joka pidettiin 1. marraskuuta, osallistui Pol. Kenraalimajuri Nanthawut Suwanlaong, alueen 2 poliisin apulaiskomentaja, puol. Eversti Thanapong Phothiti, Pattayan poliisiaseman komentaja, Pharadon Chainaporn, Banglamungin piirisihteeri ja asiaankuuluvat virkailijat läheisiltä poliisiasemilta, mukaan lukien Banglamung, Nongprue ja Sri Racha; ja Pattayan alueen toimijat.

Kokouksessa keskusteltiin Thaimaan hallituksen ehdotuksesta pidentää Pattayan yöyritysten aukioloaikoja kello 4 asti. Jotkut poliisit vastustivat laajennusta, mutta yöelämän toimijat olivat yhtä mieltä siitä, että sen pitäisi tapahtua matkailun edistämiseksi.

Kenraalimajuri Nanthawutin mukaan hän mainitsi, että laajennus voisi vaikuttaa myönteisesti talouteen, mutta se voi myös johtaa rikollisen toiminnan ja juomiseen liittyvien onnettomuuksien lisääntymiseen.

Virkailija ilmaisi myös huolensa saasteiden mahdollisista nousuista, kuten kovista äänistä, ja laajennuksen kielteisistä vaikutuksista päiväsaikaan.

Toisaalta yöelämän toimijat ilmaisivat kannattavansa ehdotusta aukioloajan pidentämisestä. He ehdottivat myös laillisten viihdevyöhykkeiden laajentamista Jomtieniin ja Nakluaan ja korostivat kaikkien tapahtumapaikkojen henkilöstön koulutusta tasaisen palvelun laadun varmistamiseksi.

Huomautukset ja kokousmuistiot toimitetaan Thaimaan hallitukselle jatkokäsittelyä varten.

Samaan aikaan sisäministeri Anutin Charnvirakul ilmoitti 30 suunnitelmista pidentää viihdepaikkojen aukioloaikoja valitse turistialueet lisätä matkailua sesonkiaikana.

Ehdotuksesta keskustellaan edelleen Thaimaan hallituksessa ja sisäministeriössä, ja lopullinen päätös odotetaan 15 mennessä.

Anutin korosti, että kaikkien viihdepaikkojen on noudatettava tiukkaa lakien noudattamista. Pilottiohjelma keskittyy aluksi Chiang Maihin, Phuketiin ja Bangkokiin, ja lisäalueita harkitaan tulevaisuudessa. Pattayan mukaan ottaminen on kuitenkin edelleen epävarmaa, sillä lopullisia neuvotteluja odotetaan ennen joulukuun 15. päivää.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.