Traaginen moottoripyöräkolari vaati 14-vuotiaan pojan elämää Manchakhirissa, Khon Kaenissa

Khon Kaen-

Klo 6, 30. lokakuuta 31, Manchakhirin poliisit saivat onnettomuusilmoituksen moottoripyöräilijästä, joka törmäsi lava-auton takaosaan Ban Pa Phu – Na Chan Roadilla, Manchakhirissa, Khon Kaenissa. Yhdestä loukkaantuneesta kerrottiin.

Tapahtumapaikalle lähetettiin Manchakhirin sairaalan pelastusryhmä, joka löysi moottoripyörän, joka oli törmännyt taka-autoon. Lähistöltä löydettiin kuolleena nimetön 14-vuotias poika.

Mr. Pairot, 46-vuotias lava-auton omistaja, sukunimi salattu, kertoi poliisille, että poika oli hänen veljenpoikansa, joka asui talonsa lähellä. Pairot oli syömässä ravintolassa 200 metrin päässä onnettomuuspaikalta ja kuuli kuulemma kovaa kilpamoottoripyörän ääntä kahden moottoripyörän välissä.

Pian sen jälkeen Pairot kuuli törmäyksen äänen. Poliisin raportin mukaan Pairot soitti poliisille nähtyään veljenpoikansa, joka ajoi moottoripyörällä maassa makaamassa, kun tämä kiiruhti paikalle.

Aluksi Manchakhiri-poliisit tallensivat päivittäisen raportin todisteeksi ja lupasivat tutkia asiaa tarkemmin. koko onnettomuuden ja selvittää tarkan syyn. He etsivät myös mahdollista toista moottoripyöräilijää, joka on saattanut kilpailla uhrin kanssa ja pakeni sen jälkeen paikalta kuulustellakseen heitä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.