Thaimaan meripoliisi suorittaa turvaharjoituksia Laem Chabangin satamassa

Laem Chabang-

1. marraskuuta 2023 Thaimaan meripoliisin (TMP) virkamiehet suorittivat vuotuisen meriharjoituksen, jossa korostettiin turvallisuutta Laem Chabangin satamassa Chonburissa.

Taktinen meriharjoittelu oli vastatoimena odottamattomille tapahtumille, joita saattaa tapahtua satamarakenteen turvasuunnitelman (PFSP) 2023 mukaisesti. Monet asiaankuuluvat Thaimaan virastot osallistuivat meriharjoitukseen vuosittaisena harjoituksena.


Meriharjoituksessa simuloitiin joukkoammuntatapahtumaa Laem Chabangin satamassa, ja myös muita harjoituksia, kuten taktisia vältyksiä, demonstraatioita aggressiivisten tilanteiden kohtaamisesta ja mahdollisten riskien ehkäisystä.

Tämän meriharjoituksen päätarkoituksena oli kuitenkin rakentaa luottamusta ja parantaa Laem Chabangin satama-alueen kansalaisten ja yrittäjien turvallisuutta.

Toinen aktiivinen ammuntaharjoitus pidettiin äskettäin Pattayalla Central Mallissa, kuten täällä käsiteltiin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.