Thaimaan kuninkaallinen poliisi käsittelee keskeisiä tapauksia ja edistää etelärajan rauhanstrategiaa

Kansallinen-

Klo 4, 30. lokakuuta 31, Pol. Kenraali Torsak Sukvimol, Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö ja asiaankuuluvat viranomaiset vierailivat Pattanin provinssin poliisiasemalla tarkastaakseen ja seuratakseen tärkeitä Pattanin tapauksia.

Paikalla oli poliisiasemapäälliköitä 16 poliisiasemalta Pattanissa ja muita asiaankuuluvia poliiseja Songkhlassa ja Narathiwatissa, jotka toivottivat toisensa lämpimästi tervetulleiksi.

Pol. Kenraali Torsak piti kokouksen meneillään olevien tärkeiden tapausten etenemisestä ja antoi paikallisille poliiseille ohjeita eri tapausten tutkimiseen.

Terrorismin väkivallan eteläraja-alueen ongelmien ratkaisemisessa käytettiin ennakoivaa toimenpidettä ”Ymmärtäminen, tavoittaminen, kehittäminen” yhdessä uskonnollisten johtajien, paikallisten johtajien ja yhteisöjohtajien kanssa Pattanissa.

Pol. Kenraali Torsak korosti edelleen, että poliisiaseman päälliköiden tulee ottaa alaistensa hyvinvointi huolella huomioon ja omistautumista.


Samana päivänä klo 8 Pol. Kenraali Torsak meni tarkastamaan Tha Sap -tarkastuspisteen Mueangissa, Yalassa, ja myönsi erilaisia ​​tukitarvikkeita avuksi moraalin ja rohkaisun antamiseksi paikalla oleville poliiseille.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.