22-pyöräinen öljysäiliöalus kaatuu ja sytyttää tulipalon, aiheuttaa liikennekaaoksen Mittraphap Roadilla, Koratissa

Nakhon Ratchasima-

Klo 6 00 Pho Klangin poliisit saivat onnettomuusilmoituksen 31-pyöräisestä öljysäiliöautosta, joka oli kaatunut ja syttynyt tuleen Pak Thong Chai -tason sillalla, Mittraphap Road, Mueang, Nakhon Ratchasima .

Tapahtumapaikalle lähetettiin paloautot ja pelastusryhmä sammuttamaan tulipalo ja ottamaan tilanteen hallintaan 40 minuutin kuluttua. Öljysäiliöauto kuljetti yli 30,000 18 litraa polttoainetta ja oli matkalla Saraburista Khon Kaeniin. Lähistöllä XNUMX-pyöräiseen riisiautoon törmättiin perään ajoneuvosta.

Onnettomuus aiheutti yli 5 kilometrin mittaisen ruuhkan, kun nosturi kutsuttiin siirtämään romutettua öljysäiliöautoa.


Vira Kongporn, 43-vuotias öljysäiliöauton kuljettaja, loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Poliisin ilmoituksen mukaan Vira kertoi havainneensa edessään olevan riisiauton, mutta öljysäiliöauto oli raskas, eikä hän pystynyt pysäyttämään rekka-autoaan ajoissa ennen törmäystä riisiauton takaosaan.

Aluksi Pho Klangin poliisit tutkivat tarkemmin onnettomuuden syytä. Todennäköisesti Vira joutuisi syytteeseen huolimattomasta ajamisesta, poliisi lisäsi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.