Nuoret hukkuvat Phetchabunin perinteisessä pitkän veneen kilpailussa

Phetchabun-

Klo 4, 00. lokakuuta 30, Phetchabunin paikallinen media raportoi, että soutaja hukkui kuoliaaksi perinteisessä pitkän veneen kilpa-ajotapahtumassa Thung Thong Chain temppelissä Lom Kaossa Phetchabunissa.

Mr. Chamrat Phudklong, Lom Kaon alapiirin pormestari, ilmoitti julkisesti, että soutaja Worakit Kankiao, 18, yritti uida joen yli jännittyneenä voitettuaan 4. sijan tapahtumassa.

Perinteinen pitkien veneiden kilpatapahtuma järjestettiin myös buddhalaisen paaston lopun (Ok Punsa) jälkeen.
Kuitenkin toisen yrityksen jälkeen Worakit upposi yhtäkkiä veden alle melko pitkäksi aikaa. Yleisö ei tiennyt, sukelsiko Worakit leikkisästi vai hukkuiko. Odotettuaan jonkin aikaa, eikä Worakia näkynyt, yleisö ja hänen ystävänsä panikoivat ja kutsuivat vesipelastusryhmän avuksi, koska kukaan ei ottanut riskiä auttaakseen Worakit.

Valitettavasti pelastusryhmä löysi Worakitin ja haki ruumiin onnistuneesti alle tunnissa. TPN News ilmaisee osanottonsa Worakitin perheelle traagisen tapauksen johdosta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.