Sattahipin poliisin karaoketarkastuksen aikana ei löytynyt mitään vikaa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip -

Sattahipin poliisi suoritti intensiivisen tarkastuksen karaokepaikoissa Tao Than Thong Thip Marketin alueella 30. lokakuuta.

Polin mukaan. Eversti Panya Damlek, Sattahipin poliisiaseman poliisipäällikkö, tarkastus suoritettiin Thaimaan kuninkaallisen poliisin politiikan mukaisesti sen varmistamiseksi, että kaikki alueet ovat hyvin järjestyksessä. Tarkastusryhmä keskittyi sulkemisaikojen noudattamiseen, alaikäisten pääsyn estämiseen sekä aseiden ja laittomien huumeiden hallussapidon estämiseen karaokeasiakkaiden keskuudessa Tao Than Thong Thip -torilla Sattahipissa.

Tarkastuksessa todettiin, että kaikilla toimipaikoilla oli vaadittavat toimiluvat, eikä sääntöjenvastaisuuksia ollut havaittu. Kuitenkin Pol. Eversti Panya painotti, että lain tai määräyksen rikkojat pidätetään välittömästi.

Sattahipin poliisia oli myös ohjeistettu suorittamaan säännöllisiä tarkastuksia viihdepaikoilla kotimaisten ja ulkomaisten vierailijoiden turvallisuuden vuoksi.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.