Tuli nielaisi Chong Chom -markkinan Thaimaan ja Kambodžan rajalla Surinissa, aiheuttaa laajoja vahinkoja

Surin-

Klo 10, 00. lokakuuta 27, yli 2023 paloautoa lähetettiin sammuttamaan tulipaloja Thai-Kambodžan rajamarkkinoilla tai Chong Chom Marketissa Kap Choengissa, Surinissa.

28. lokakuuta 2023 Surinin rikostekniset todisteet suorittivat kenttätarkastuksen todisteiden keräämiseksi. Tulipalon syy sai alkunsa torin pohjoispuolelta ja levisi nopeasti viereisiin kojuihin, joissa säilytettiin vaatteita, kudottuja tuotteita ja muita syttyviä tuotteita. Lisäksi voimakkaat tuulet yöllä lisäsivät tulipaloja.


Aluksi yli 290 kioskia kärsi ja vaurioitui, ja niiden arvo oli arviolta 150 miljoonaa bahtia.
Paikalliset asiaankuuluvat virastot perustivat kuitenkin väliaikaisen reagointi- ja elvytystoimiston sekä mielenterveystoimiston paikallisista sairaaloista auttamaan kambodžalaisia ​​ja thaimaalaisia ​​uhreja henkisesti ja fyysisesti. Lisäksi uhrien auttamiseksi avattiin juomavesi- ja kulutustavaroiden lahjoitus.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.