Traaginen usean ajoneuvon onnettomuus vaati kolme ihmistä Sadaossa, Songkhlassa

Songkhla -

Klo 11, 28. lokakuuta 2023, Sadaon poliisit saivat raportin usean ajoneuvon onnettomuudesta, joka johti kolmeen kuolemaan Kanchanawanit Roadilla, Sadaossa, Songkhlassa.

Sen jälkeen paikalliset pelastusryhmät lähetettiin pelastamaan haavoittuneita. Tapahtumapaikalta löytyi kilpa-ajoneuvon perässä törmäsi rekka-auto, ja sen läheisyydessä oli pahoin vaurioitunut moottoripyörä.

Kriittisissä olosuhteissa löydetyn lava-auton sisällä oli juuttunut kolme matkustajaa, lisäksi tajuton moottoripyöräilijä löydettiin 100 metrin päästä onnettomuuspaikalta. Pelastusryhmät murtautuivat sitten lava-autoon viedäkseen haavoittuneet kiireesti läheiseen sairaalaan.

Valitettavasti kolme neljästä loukkaantuneesta ilmoitettiin kuolleeksi, kun heidät oli siirretty sairaalaan kriittisten tilojensa vuoksi. Kuolleet tunnistettiin julkisesti vain: Mr. Theeraphong, 37, herra Suthilak, 50, ja rouva Malinee, 61-vuotias moottoripyöräilijä, sekä yksi tuntematon loukkaantunut henkilö selvisi.


Pelastustiimin raportin mukaan Mr. Watcharapong, 32-vuotias kuorma-auton kuljettaja, kertoi pysäköineensä kuorma-autonsa tien varteen, ja sillä välin kahden kilpa-avoauton kerrottiin kiihtyvän nopeasti ennen kuin toinen kuorma-autoista menetti hallinnan. ajoneuvoa. Yksi kilpa-avoauto törmäsi sitten moottoripyörään ja liukui kuorma-auton taakse.

Toista väitettyä kilpa-avoautoa ei ole näkynyt missään sen jälkeen.
Aluksi Sadaon poliisit tarkastivat tapahtumapaikan todisteiden keräämiseksi ja lupasivat tutkia tapausta perusteellisesti jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.