Bangkokin punaisen ja violetin linjan matkustajien määrä lisääntyi merkittävästi hintojen laskun jälkeen

Bangkok -

Tohtori Pichet Kunadhamraks, rautatieliikenteen osaston pääjohtaja, julkisti 28. lokakuuta 2023 tämänhetkiset tulokset sen jälkeen, kun 20 bahtin sähköjunamatka Red and Purple BTS -linjoilla tuli voimaan 16. lokakuuta 2023.

Kun verrataan matkustajamäärää lokakuun 2023 viimeisenä perjantaina syyskuun 2023 viimeiseen perjantaihin, Red Line -palvelua käytti syyskuussa 26,274 34,161 henkilöä matkaa kohden ja lokakuussa 30.02 7,887 henkilöä matkaa kohden. Tilastot osoittivat kasvavan määrän yli XNUMX % eli XNUMX XNUMX matkustajaa enemmän.

Kuitenkin 27. lokakuuta 2023 liikenneministeriö ja asiaankuuluvat virkamiehet pitivät kokouksen suunnitellakseen syöttöjärjestelmän luomista helpottamaan ja vähentämään matkustuskustannuksia rautatiejärjestelmillä, erityisesti punaisilla ja purppuraisilla linjoilla. Jälkeen 20 bahtin sähköjunamatkojen politiikka tuli voimaanTämän seurauksena palvelua käyttävien matkustajien määrä kasvoi jatkuvasti.

Tohtori Pichet ehdotti lisäksi useiden tärkeiden matkailukohteiden potentiaalin lisäämistä tulevaisuudessa, esimerkiksi Future Park Rangsit -ostoskeskus, Bangkokin yliopisto, Thammasat University, Mahidol University, Siriraj ja monet muut kohteet.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.