Culinary Extravaganza "Krua Khun Toi" ottaa haltuunsa Pattaya-ostoskeskuksen terminaalin 21

Pattaya -

27. lokakuuta 2023 Terminal 21 Pattaya Shopping Mallissa käynnistyi suuri keittiötapahtuma "Kruakhuntoi", joka järjestetään 27.-5 G-Pariksen ja M-Londonin kerroksissa.

Kruakhuntoi on thaimaalainen ruoanlaittoshow, joka sisältää suosittuja reseptejä Thaimaan kuuluisista ravintoloista. Se on myös hyvin katsottu karismaattisten ja humorististen isäntiensä vuoksi. Video tapahtumasta löytyy täältä.

Tapahtumaan osallistuu yli 70 osastoa eri puolilta Thaimaasta ja esittelee paikallisia reseptejä, kuten rapeaa punaista grillattua sianlihaa, Trang-reseptejä, perinteisiä thaimaalaisia ​​jälkiruokia, luutonta suolattua kalaa, paistettua pekonia kalakastikkeella ja muita herkullisia ainutlaatuisia ruokia.
Terminal 21 Pattaya Shopping Mall laajentaa palveluaikojaan tapahtuman aikana: maanantaista torstaihin klo 11-10 ja pe-su ja pyhäpäivinä klo 11-11.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.