Thaimaan viranomaiset takavarikoivat yli 50 miljoonan bahtin arvoisia laittomia aineita Australiaan

Kansallinen-

Thaimaan ja Australian viranomaiset takavarikoivat äskettäin yli 50 miljoonan bahtin arvosta naapurimaista salakuljetettuja laittomia aineita lähetettäväksi Australiaan.

27. lokakuuta 2023 Panthong Loikunnan, veronkannon kehittämisen ja hallinnan neuvonantaja, Thaimaan huumevalvontalautakunnan (ONCB) virkamiehet, Australian Border Force ja muut asiaankuuluvat virkamiehet ilmoittivat julkisesti valtavan määrän takavarikoimisesta. yli 50 miljoonan bahtin arvosta laittomia aineita.
Panthong paljasti thaimaalaiselle medialle, että huumeiden salakuljetustoimintaa kuljetetaan perinteisesti suuria määriä rahtilaivojen kautta, mutta nykyään lähetykset kulkevat pieni määrä pikapalveluiden kautta piilotettuna leluihin, paksuihin kirjoihin, kenkiin jne. Uudet keinot huumeiden salakuljetukseen ovat olleet luovia, jotta tulliviranomaiset eivät havaitse niitä, sanoi Panthong.


Lokakuussa 2023 tapahtui yli 11 huumeiden salakuljetustapausta naapurimaista Thaimaahan ennen kuin laittomat aineet lähetettiin Australiaan, Taiwaniin ja Koreaan lopullisiksi kohteiksi.
Australian tulliviranomaiset ovat ryhtyneet tiukoihin ja vakaviin toimenpiteisiin huumeiden salakuljettajien kiinni saamiseksi vähentääkseen laittomien aineiden jakelua paikallisille yhteisöille ja nuorille Australiassa.

Lisäksi Thaimaan tulliviranomaiset tehostavat huumeetsintöjä yhteistyössä asianomaisten virastojen kanssa laittomia aineita tuovien tai vievien laittomien jäljittämiseksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.