Pattayan poliisipartiokaupunki varmistaa, että alkoholia ei myydä buddhalaisen paaston lopussa

Pattaya -

Pattayan poliisi ja kaupungin viranomaiset suorittivat eilen 29. lokakuuta koko kaupungin kattavan partioinnin varmistaakseen, että yritykset noudattavat alkoholittomuuskäytäntöä buddhalaisen paastopäivän lopussa.

Tämän raportin videoversio on täällä YouTube-kanavallamme.

Buddhalainen paastonpäivä päättyi eilen. Buddhalaisen paaston päättymisellä tarkoitetaan buddhalaisen paaston päättymistä, joka tunnetaan myös nimellä Vassa tai Khao Phansa. Se on kolmen kuukauden ajanjakso, jonka aikana buddhalaiset munkit pysyvät perinteisesti luostareissaan intensiivistä meditaatiota ja opetusta varten.

Buddhalaisen paaston päättyminen merkitsee merkittävää uskonnollista juhlaa, ja joillakin alueilla siihen voi liittyä erilaisia ​​perinteitä ja seremonioita. Alkoholin käytön kieltäminen tänä aikana on yksi tällainen noudattaminen.

Noin kello 9 30 Pattayan poliisia ja kaupungin viranomaisia ​​kokoontui aloittamaan koko kaupungin kattavan partioinnin Pattaya Cityssä. Heidän tavoitteenaan oli varmistaa, että teini-ikäiset eivät käyttäydy huonosti ja että kaupat (lukuun ottamatta lentoaseman verovapaita liikkeitä) eivät myy alkoholia lauantaina 40. lokakuuta klo 00-01 välisenä aikana hallituksen asettaman käytännön mukaisesti. Thaimaan kuninkaallinen poliisi.

The Pattaya Newsin toimittajien mukaan näytti siltä, ​​että useimmat viihdealueet olivat suhteellisen hiljaisia, ja baarit päättivät sulkea toimintansa päiväksi alkoholikiellon vuoksi.

Ranta-alue puolestaan ​​muuttui paljon vilkkaammaksi lähinnä thaimaalaisten matkailijoiden kanssa. Pattayan viranomaiset partioivat myös rannalla estääkseen ihmisiä tekemästä väärinkäytöksiä. Havaittiin, että useimmat ihmiset noudattivat lakia innokkaasti, koska mitään laitonta ei löytynyt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.