Pattayan poliisi hienot taksinkuljettajat hyökkäsivät ja uhkailivat pariskuntaa Walking Streetillä

Pattaya -

Pattaya Cityn poliisit saivat 28. lokakuuta 2023 valituksen moottoripyörätaksinkuljettajista Walking Streetillä, Etelä-Pattayalla, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Uhrit olivat herra Sathit Ruenjit, 41, ja hänen tyttöystävänsä Aranya Phato, 33. He paljastivat thaimaalaiselle medialle, että varhain aamulla 26. lokakuuta 2023 Sathit pysäköi moottoripyöränsä Walking Streetin tienvarteen poimiakseen omansa. tyttöystävä töiden jälkeen. Yksi Sathitin väitetyistä "taksimafian" jäsenistä ajoi kuitenkin Sathitin pois ennen kuin löi häntä nyrkillä kasvoihin. Toinen mies uhkasi tämän jälkeen Sathitin henkeä ja väitti saaneensa tukea väitetyltä vaikutusvaltaiselta henkilöltä.

Sathitin mukaan on epäselvää, miksi he hyökkäsivät hänen kimppuunsa, koska asiaa tutkitaan. Yksi poliisin esiin tuoma mahdollisuus on, että taksinkuljettajat ovat saattaneet ajatella, että Sathit oli mobiilisovelluksen kuljettaja, heidän kilpailijansa.

Sillä välin Aranya oli ottanut videomateriaalia tapahtumasta ja luovuttanut sen Pattayan poliiseille todisteeksi.

Aluksi Pattayan kaupungin poliisit suorittivat kenttätarkastuksen löytääkseen väitetyt "taksimafian" jäsenet. Kaksi väitettyä taksinkuljettajaa, jotka hyökkäsivät fyysisesti ja uhkasivat Sathitia, saivat kumpikin 2,000 XNUMX bahtin sakot ilman lisätoimia. Poliisi ei kuitenkaan julkistanut heidän nimiään.


Paikallisten uutisraporttien mukaan vastaavia tapauksia on sattunut useita kertoja, mutta poliisit ovat ryhtyneet toimenpiteisiin, mutta eivät pystyneet täysin poistamaan jatkuvat valitukset taksinkuljettajista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.