Thaimaan ja Yhdysvaltain armeijat aloittavat yhteisen taktisen taistelukoulutuksen Schofield Barracksissa Havaijilla

Kansallinen-

26. lokakuuta 2023 kenraali Charoenchai Hinthao, Thaimaan kuninkaallisen armeijan komentaja ja muut virkamiehet vierailivat Surathampitakin sotilasleirillä Nakhon Ratchasimassa sotilaskoulutusohjelmassa: Joint Pacific Multi-National Readiness Training Center 24- 01.

Taktinen taisteluharjoitus oli yhdistelmä Thaimaan armeijaa ja Yhdysvaltain armeijaa, ja se pidetään 26.-15 Schofield Barracksissa, Havaijilla, USA:ssa.


Thaimaan kuninkaallinen armeija määräsi Thaimaan toisen armeijan aluekomission pääyksiköksi sotilaallisen kokemuksen oppimista varten Thaimaan kuninkaallisen armeijan koulutusjärjestelmän tehostamiseksi. Sotilaskoulutus perustuu todelliseen taistelusimulaatioon nykyaikaisilla koulutusapuvälineillä.


Tämän koulutuksen osalta Yhdysvallat rahoitti kaikki Thaimaan kuninkaallisen armeijan koulutukseen liittyvät matka- ja hallintokulut.
Kenraali Charoenchai onnitteli jalkaväedivisioonaa ja pyysi henkilökuntaa keräämään kokemuksia tästä sotilaskoulutuksesta tulevaa itsensä kehittämistä, divisioonaa ja Thaimaan kuninkaallista armeijaa varten armeijan ja kansakunnan edustajina.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.