Teini-ikäinen nähtiin uhattuna aseella moottoripyöräkorjaamossa

Pattaya -

Nuorta teini-ikäistä nähtiin uhkaavan aseella ryhmää tunnistamattomia nuoria Pattayalla torstai-iltana 26. lokakuuta. Tämän jälkeen epäillyt veivät uhrin pois.

Pelottavasta tapauksesta ilmoitettiin Banglamungin poliisille klo 9 moottoripyörien korjaamon edessä, joka sijaitsee Soi Khao Talolla, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Ilmoituksen jälkeen viranomaiset lähtivät viipymättä paikalle tarkastettavaksi.

Saapuessaan viranomaiset haastattelivat tapahtuman todistajaa 32-vuotiasta Weeraphon Saksonia, korjaamon omistajaa. Mies kertoi, että nuori uhri, jota ei voitu tunnistaa, istui kaupan edessä, kun hänen hyökkääjiensä joukko saapui moottoripyörällä ja lähestyi häntä.

Tuntemattomat hyökkääjät käskivät sitten uhria maksaa velkansa ennen kuin käyttivät rautaputkea hämätäkseen häntä ja vetivät aseen esiin osoittaakseen hänen kasvojaan. Myöhemmin he soittivat loukkaantuneelle uhrille keskustelemaan liikkeen takaosaan ennen kuin lopulta veivät hänet pois moottoripyörällä.

Tuntematon asukas pystyi nauhoittamaan tapahtumasta videon, jossa kaksi teini-ikäistä mustissa asuissa ja pitkissä housuissa uhkaili uhria. Ensimmäisen väitetään hakaneen uhria metalliputkella ja toisen osoitti pistoolilla hänen kasvojaan.

Silminnäkijöiden mukaan röyhkeä hyökkäys aiheutti suurta pelkoa alueella, joten he päättivät viedä asian Banglamungin poliisille.

Aluksi kukaan ei ole poliisin mukaan vielä tehnyt ilmoitusta poliisiasemalle. Viranomaiset tutkivat CCTV-materiaalia jäljittääkseen epäillyt ja yrittää löytää uhrin, joka vietiin pois.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.