Suuri naaras Dugong löydettiin Satunin Ban Ko Raya Beachiltä

Satun -

Lokakuun 26. päivänä 2023 Satunin paikallinen media kertoi, että paikallinen asukas löysi suuren naarasdugongin, joka painaa yli 200 kiloa, juuttuna Ban Ko Raya Beachiltä, ​​Mueangista, Satunista.

Mr. Winai Mongleh, 52-vuotias kylän päällikkö, sai ilmoituksen Khomchan Koppulaolta, 28, joka löysi massiivisen dugongin jumissa. Median raportin mukaan Khomchan pyysi sitten paikallisia auttamaan dugongin siirtämisessä telakkaan meri- ja rannikkoresurssien ministeriön lisätutkimuksia varten.
Aluksi dugongin hännässä oli haavoja ja täpliä, joissa oli naarmu ja turvotusta selässä.
Ameen Sando, 40-vuotias luonnonsuojelija, ilmaisi surunsa loukkaantuneen dugongin johdosta. Dugongien, enimmäkseen delfiinien ja merikilpikonnien, löytö alueella osoittaa, että valtameri on runsaasti luonnonvaroja.
Ameen kuitenkin haluaa Thaimaan hallituksen ryhtyvän toimiin meriruohon suojelemiseksi, koska se on harvinaisten merieläinten, kuten dugongien, ravintolähde.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.