PÄIVITYS: Espanjalainen kokki sai virallisen syytteen murhasta kolumbialaisen miehen pilkkomisen jälkeen Pha Nganin saarella

Pha Nganin saari, Surat Thani-

Espanjalaista kokkia ja julkkisvaikuttajaa syytettiin virallisesti murhasta, kun hän hajotti kolumbialaisen kirurgin, kuulemma rakastajansa, Pha Nganin saarella tämän vuoden elokuussa.

Aiemmat tarinamme:

Surat Thanissa Pha Nganin saarella sijaitsevalta kaatopaikalta löydettiin ihmisen lantio, jonka suolet olivat vielä kiinni.

Thaimaan poliisi on pidättänyt espanjalaisen epäillyn kolumbialaisen mieskumppaninsa murhasta ja paloista Eteläisellä Pha Nganin turistisaarella Surat Thanissa.

Oikeuslääketieteellinen ryhmä on vahvistanut, että Thaimaan eteläisen turistisaaren Pha Nganin Surat Thanin kaatopaikalta löydetyt ruumiinosat kuuluvat kolumbialaiselle miehelle, jonka uskotaan murhanneen espanjalaisen rakastajansa toimesta.

Nyt päivitykseen:

Torstaina (26th) Daniel Jeronimo Sancho Bronchalo, 29, Espanjan kansalainen, veivät Samuin piirivankilasta Koh Samuin maakunnan tuomioistuimeen. Toimittajat eivät kuitenkaan saaneet ottaa kuvia epäillystä hänen noustessa ajoneuvosta. Hänen isänsä, joka on tunnettu espanjalainen näyttelijä, Rodolfo Sancho Aguirre, oli oikeudessa istunnossa.

Yleiset syyttäjät nostivat syytteen vastaajaa herra Danielia vastaan ​​murhaaikeista ja ruumiiden tai ruumiinosien siirtämisestä tai tuhoamisesta kuoleman salaamiseksi.

Kuitenkin herra Daniel pyysi tuomarilta espanjankielistä tulkkia oikeudenkäynnin loppuosaa varten. Hän sanoi, ettei osaa englantia hyvin ja on huolissaan jostain englannin kielen virheestä ja/tai väärinkäsityksestä. Koh Samuin maakunnan tuomioistuin on siirtänyt istunnon ensi kuun 13. marraskuuta.

TPN Media huomauttaa, että riippumatta kääntäjästä, jos oikeudenkäynti pidetään thai-kielellä, samoin kuin kaikki vastaavat paperityöt.

Tämä nimenomainen tapaus on herättänyt intensiivistä kiinnostusta sosiaalisessa mediassa Espanjassa epäillyn korkean profiilin vuoksi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.